Kezdőlap/Main
English
Fórum Full-Size

AC/DC EXTRA
AC/DC Háttérképek
AC/DC Dalszöveg/Lyrics
AC/DC jegyek szkennelve
AC/DC Kották
AC/DC Gitár tab
AC/DC Hangszerek
AC/DC Póló és...
AC/DC Poszter
AC/DC Magazinok
AC/DC YouTube Videó
AC/DC Rádió
AC/DC Könyvek
AC/DC Képregény
AC/DC Filmzenék
AC/DC Tribute
AC/DC Modellgitár
AC/DC Adok-veszek
AC/DC Ővcsatt
AC/DC Motoros sisak
AC/DC Windows extrák

AC/DC Black Ice Tour :: Extra :: AC/DC Magyar Tribute zenakarok

AC/DC Magyar Tribute zenakarok

AB/CD Tribute zenekar

Az AB/CD formáció alaptevékenysége: AC/DC dalok előadása élőben. Fellépéseinkkel szeretnénk megvalósítani a-közönségünk és önmagunk önfeledt szórakoztatását koncertjeinken, hiszen mindannyian AC/DC rajongók vagyunk, és nem csak hallgatni élvezet számunkra, hanem eljátszani is.
Küldetésünknek tekintjük az AC/DC zenéjét eljuttatni mindazokhoz, akik kedvelik, azokhoz akik még nem ismerik, de szeretik a jó rock zenét, s talán koncertjeinken rajtunk keresztül, eljuthat hozzájuk.

www.ab-cd.hu

 

ACEDECE Nehézzenei Együttes

A zenekar 2006 szeptemberében alakult az akkori Dobogó-Kő zenekar nem népzenész tagjaiból. Mi imádjuk az AC/DC-t és munkánkkal tisztelegni próbálunk előttük.

www.acedece.hu

RIFF RAFF

A zenekar 2004 elején alakult. Minden tag évek óta zenél, párhuzamosan több zenekarban játszunk különböző stílusú zenéket.

Szeretjük a 70-es, 80-as évek rock zenekarait, köztük az AC/DC-t. Mikor elhatároztuk hogy alapítunk egy zenekart amiben AC/DC számokat fogunk játszani elsősorban a zenélés öröméért tettük, mert ezeket a nótákat élvezet játszani.

www.riffraff.hu

Bon Scott tribute Band

Ők sajnos már nem léteznek. Az énekes Gubás Tibi (Omen) és a nem rég elhunyt Daczi Zsolt (Omen, Bikini) alapították, a jelenlegi Omen zenekar tagjaival. Azóta a Bende sajnos meghalt, Tibi pedíg az AcéDécé Tribut bandában énekel. Az oldalon letölthető számrészek is találhatók. Habár a zenekar már nem létezik, azonban mindenképpen megérdemlik a helyet az oldalunkon.

www.bonscott.hu

Vissza a lap tetejére >>>